torsdag 30 oktober 2008

Vackra bilder från Country Living

Jag vill också bo i ett vitt trähus med svart dörr, svart trälåda , svart katt och guldpumpor.
På Country Livings hemsida kan man bli hur inspirerad som helst.
Visst är de vackra alla pumporna.

VILKA FÄRGER !! Så vackert !! Igår skulle jag för första gången i mitt liv köpa lila små ljuslyktor hade jag fått för mig, blev så himla frestad av lyktan i inlägget under , tycker den är så fin. Sagt och gjort så inhandlade jag tre st lila ljuslyktor, men tror ni de var lila när de tändes NEJ DE BLEV ROSA !! Det kan man väl kalla falsk marknadsföring. Kände mig SÅ LURAD.
Rosa är nämligen en färg jag ALDRIG har tyckt om (ja kanske hos andra men inte hos mig).
Nej nästa gång jag ska köpa färgade ljuslyktor ska jag ha värmeljus med mig i affären och provtända så det verkligen blir den färg jag har tänkt mig. Det kan väl inte vara för för mycket , jag menar ska jag köpa en tröja så måste jag ju prova först och det är ju samma här ELLER HUR.
Men många spök kramar på er alla och ha en bra helg /Bitte


söndag 26 oktober 2008

House doctor mm.

Var inne och letade lite inspirations bilder och hittade de här , inte så tokiga bilderna från House docktor.
Oj vad mycket snyggt det finns . Börjar undra lite om vi i Sverige är lite efter. Varför kommer så mycket jag gillar från Danmark , Tina K ( vet att jag skrev namnet igen ) House doctor , och så Mordkommisionen förstårs. Var på Ikea igår men är inte dom också lite tråkiga .
De har inte mycket i Tina K stilen , håller fortfarande på med mycket mörkblått.
Finns lite lite i svart och färgen grå har de nog inte ens sett. Nej fram för ett mera varierat Ikea. OK det finns ju alltid Indiska men i vår stad är inrednings delen där ALLDELES för LITEN .


Just nu snurrar det lite i huvudet angående vissa färgval. Då menar jag mera än svart och vitt och silver. Vad ska jag ha för julfärger ?


Ok men kram på er alla /Bitte



måndag 20 oktober 2008

Önskelista från Fröken Olsen .dk

Så snygga saker och då bl a Tina K saker förstårs har jag hittat i en Dansk webbshop som heter Fröken Olsen . dk.
Vore det inte underbart att få förvara sina bestick så här fint.



















Så snygga saker värmeljus på små fat , Tina K`s (vet att det är risk för tjatighet ) härliga poslin.
Det är blandningen av det lite orientaliska och det lantliga svart och vita som charmerar mig.
Nåja tycker ni om det så gör ni , jag gör det i alla fall (som ni märker) Kramisar /Bitte

fredag 17 oktober 2008

Tänk vad man ändrar sig

Ibland förvånar man sig själv. Sedan jag hittade Tina K Homes sida har min inrednings värld förändrats. Jag skulle väl aldrig ha trott för ett halv år sedan att jag skulle gilla den här lite "marockanska " stilen . Men den är lite fräck tycker jag att kombinera med.
Och ser ni de silver färgade benen på bordet,
ÅH ÅH stor risk för för vårt bord, med exakt samma ben.

Förrut skulle jag inte ens kunna drömma om dessa färger , men visst är de vackra.

Och sådana här lyktor , vilket vackert sken. Det var faktiskt också sonen som lurade in mig i en nyöppnad affär i vår stad , i precis den här stilen . Jag var såld !!!


Bilderna kommer från Nordal. se. Kram på er och ha en skön helg Bitte



tisdag 14 oktober 2008

Nu tror jag att det spökar !

I morse när jag vaknade hade den svarta färgen spridit sig till köket. Jag hade ju faktiskt svurit på heder och samvete att jag KANSKE inte skulle måla något som helst svart i köket. Men nu hade det hänt, jag hade säkert i SÖMNEN åstakommit något som jag blev helt och hållet nöjd med. Kan säga att maken hade lite svårt att tro att man kunde måla i sömnen. Men han är ju så snäll och grabbarna var hel nöjda.


Så här såg köket ut före . Visst blev det häftigare. Men nu lovar jag på heder och samvete att slänga penseln KANSKE. Kram Bitte


lördag 11 oktober 2008

Köksdrömmar

I bland blir det mycket köksdrömmar hemma i vårt kök. När en av mina kära vänninor kommer och fikar . De håller just på att välja nytt kök och kakel. Det skulle jag aldrig kunna göra , det ena köket är ju snyggare än det andra. Något jag skulle prioritera är i alla fall ett sådant här underbart skafferi med många vackra burkar och flaskor + kom i håg dörren.
Den här diskbänken är också en av de vackraste jag sett . Älskar metall med lite liv i .

Men så snygg den är !! Visste inte att man kunde bli kär i en diskbänk också.
Kolla färgerna svart , silver och jeansblått inte så tokigt. (fick nu också svära på, att på heder och samvete inte måla köket svart (och det har jag gjort KANSKE)


Den här spiseln skulle nog också komma på önskelistan. Och kaffepannan också förresten.



Och varför inte en köksö av metallskåp. Lite häftig tycker jag . Nu fortsätter jag drömma.
Bilderna kommer från Country Living om ni också vill drömma . Kram så länge Bitte




torsdag 9 oktober 2008

Sovrummet igen !!!!!

Äntligen har jag kommit dit jag skulle med sovrummet . Idag har jag fyndat på Hemtex. Det är ju en riktigt rolig affär. Påslakan och överkast för HALVA PRISET, vem kan motstå det , inte jag i alla fall.
Tänk så lätt det är att byta stil . Lite färg och så blir det något helt annat. Påslakanet är i underbar bomulls satin. ÅH vad härligt.

Hoppas ni har det bra och får en skön helg . ( vet att bilderna inte blev de bästa men ni förstår ju i alla fall hur det blev eller hur ? ) Kram på er Bitte


måndag 6 oktober 2008

Det blev precis som jag trodde

Att mannen vaknade på soffan och sängen var SVART ! (Bilden ovan är före och bilden under är efter tuppluren )För första gången kom yngsta sonen med en kommentar WOW, så det låter väl godkännt. Förra gången jag bad honom om en kommentar var när jag möblerade om i vardagsrummet . Då var kommentaren - Ja du mamma vad ska jag säja, soffan står på andra sidan . So What ungefär. Medan jag tyckte det blev en radikal förbättring (som ni får se en annan dag )


Den ganska ovanliga lampan är ett arvegods efter min farmor. Tycker den är lite unik.
Ha det bra Bitte.


fredag 3 oktober 2008

Svart eller vitt


Tänk om jag vaknar en morgon och sängen är svart eller snarare tänk om min man vaknar en morgon och sängen är svart. Skulle det bli för mycket ? Skulle jag trivas med svart säng?









Alla sängkläder skulle ju bli så mycket snyggare . Kanske lite grått och vitt. Mitt "schitzofrena" jag talar. Jag har ju redan berättat att jag har en mera vågad sida den svarta , som gärna målar sängen svart och den vita som gärna fegar lite.

















Men erkänn att det är lite fräckt med svart sänggavel eller hur ?
Bilderna kommer från Mio, Ellos och Vita rummet, Plaza.
Ha en bra helg /Bitte















onsdag 1 oktober 2008

Härlig webbshop

Hade fått en kommentar från en tjej som öppnat webbshop. Den heter Myra collection ebutiken .nu. Den var verkligen härlig . Man kan beställa kuddar och handdukar med olika text och bokstäver . Handduken är ju som gjord för mig eller hur Åh tänk en vit kudde med HOME SWEET HOME med svarta bokstäver i vita fåtöljen , nej måste nog in igen och kolla . Kram Bitte









LinkWithin

Related Posts with Thumbnails